Tặng Kim ÂuChính khí hạo nhiên! Tổ Quốc t́nh.
Nghĩa trung can đảm, cái thiên thanh.
Văn phong thảo phạt, quần hồ phục.
Sơn đỉnh vân phi, vạn lư tŕnh.


Thảo Đường Cư Sĩ.

 

 

Bao Giờ Người Việt Tỵ Nạn Cộng Sản

Mới Đủ Dũng Khí Để Sống Tự Do?

 

Kim Âu

 

 

 

 

 

 

Cuộc biểu t́nh đả đảo Nguyễn Minh Triết đến Hoa Kỳ một lần nữa cho thấy đại khối Người Việt Quốc Gia Tỵ Nạn trên ṭan thế giới vẫn có tinh thần chống Cộng rất cao.

 

Hơn một ngh́n con người Vịêt Nam từ những tiểu bang xa xôi đến công trường La Fayette biểu t́nh chống cộng, đến đả đảo Triết v́ Triết là đại diện của chính quyền cộng sản, đại diện của một bọn cướp của gíêt người. Người Việt Quốc Gia đến đả đảo Tríêt v́ sản nghiệp bao đời của họ đă bị cộng sản cướp trắng, v́ những mất mát không thể bù đắp đă đến với bản thân và gia đ́nh họ, v́ đồng bào của họ ở quốc nội đang bị ḱm kẹp đến tận cùng, bị bóc lột tận xương tuỷ. Thiếu nữ bị bán đi làm đĩ khắp thế giới và thanh niên th́ đưa đi xuất khẩu làm lao nô. Người Việt Quốc Gia đến đả đảo Triết v́ “Cộng Sản đồng nghĩa với Khủng bố” thậm chí c̣n tàn độc hơn khủng bố.

 

Nhưng qua chuyến đi này của Triết, một lần nữa, bộ mặt bẩn thỉu của bọn tư bản cá mập vô luân, bất nghĩa, phản phúc, bất cố liêm sỉ. chỉ biết có lợi nhuận do Bush đứng đầu càng lộ rơ.

 

Vở kịch Bush diễn ở Nhà trắng làm như quan tâm đến “Tự Do, Dân Chủ và Nhân Quyền ở Viêt Nam” qúa sức tầm thường. Người Việt Quốc Gia chân chính chắc chắn không phải là bọn hoạt đầu thích làm tay sai, thích ăn bánh vẽ.

 

Vở kịch tầm thường của Bush không lừa được ai, bởi trước khi Triết đến Hoa Kỳ, cả một guồng máy của chính quyền Bush đă thay nhau đến Việt Nam thề thốt dưới chân Cáo Hồ sẽ giúp đỡ Việt Cộng “THAY ĐỔI” để hội nhập vào cộng đồng thế giới trong tất cả mọi lĩnh vực: kinh tế, quân sự, tài chánh, năng lượng nguyên tử .. v.v.

 

Đó là những thứ VC cần và Mỹ có. Tuy nhiên không chỉ Hoa Kỳ mới có mà rất nhiều quốc gia khác sẵn sàng cạnh tranh với Hoa Kỳ trong từng lĩnh vực khác nhau và giá cả có khi c̣n rẻ hơn nhiều. V́ thế, để chiếm lĩnh một thị trường béo bở với hàng chục, hàng trăm tỷ dollars, bọn tư bản cá mập không ngần ngại yêu cầu chính phủ Bush kết thân với Việt Cộng bằng mọi giá. Nguyên nhân do cán cân thanh toán ngoại tệ của Việt Cộng ngày nay là lượng tiền từ chính cộng đồng Người Việt ở Bắc Mỹ gởi về đă vượt qua con số 6 tỷ hàng năm.

 

Chuyến đến Hoa Kỳ của Triết vừa qua không phải là một chuyến đi “ăn mày” như một số người lầm tưởng. Triết đến Hoa Kỳ để kư kết những văn kiện mà Hoa Kỳ và Việt Cộng đă thỏa thuận từ lâu. Những diễn biến tuần tự sẽ diễn ra trong nay mai là các quân trường hải quân, không quân, bộ binh của Hoa Kỳ sẽ đón tiếp hàng trăm sĩ quan của Việt Cộng đến thụ huấn để tiếp nhận vũ khí mới cho “ Quân Đội Nhân Dân”.

 

Thật mỉa mai và đáng phẫn nộ thay! Vũ khí hiện đại của Hoa Kỳ sắp tới sẽ được dùng để phát triển quốc pḥng và bảo vệ “chuyên chính vô sản Việt Cộng”, bảo vệ sự trường tồn của cái gọi là “Cộng Hoà Xă Hội Chủ Nghĩa Việt Nam”.

 

Như thế rơ ràng “Tự Do, Dân Chủ và Nhân Quyền cho Việt Nam” phải do chính dân tộc Viêt Nam tự quyết định lấy. Chúng ta không nên nuôi huyễn tưởng rằng những cuộc đấu tranh cách một đại dương này là mặt trận chính quyết định được vận mệnh lịch sử của dân tộc Việt Nam.

 

Lịch sử đă chứng minh chỉ có những cuộc nổi dậy đồng bộ từ trong nước mới khả dĩ làm xoay chuyển t́nh thế, tạo ra một cuộc cách mạng mới để phục hưng dân tộc.

 

Lịch sử cũng đă chứng minh rằng không có cuộc đảo chính nào từ các lực lượng bên ngoài lật đổ được những nhà nước cộng sản, ngoại trừ những phân hóa và đối đầu giữa các phe phái trong nội bộ của họ.

 

Chủ nghĩa cộng sản hiện nay đă tàn phai nhưng một số đảng cộng sản vẫn c̣n tồn tại v́ những đặc quyền, đặc lợi buộc thành phần đảng viên trong giai cấp thống trị phải cố kết với nhau.

 

Chế độ độc tài ṭan trị chỉ phân hóa khi quyền lợi kinh tế đưa chúng đến giai đoạn phải đối đầu, thanh toán lẫn nhau. Chúng ta đừng mơ tưởng hăo huyền rằng Hoa Kỳ sẽ tích cực giúp đỡ những lực lượng dân chủ tại Việt Nam gây nên những biến động hay xáo trộn có lợi cho chúng ta. Dân Chủ, Tự Do, Nhân Quyền cho các dân tộc trên bán đảo Đông Dương trong giai đoạn này và tương lai không đáp ứng được ǵ cho quyền lợi của tư bản cá mập Mỹ.

 

Qua sự kiện bắt giữ và truy tố Vàng Pao, chúng ta phải hiểu Hoa Kỳ không muốn t́nh h́nh bán đảo Đông Dương rơi vào t́nh trạng mất ổn định.

 

Người Việt Quốc Gia chân chính tốt nhất không nên tiếp tục ăn bánh vẽ “Dân chủ và Nhân quyền cho Việt Nam” do Bush hay bất cứ chính quyền Hoa Kỳ nào ban cho.

 

Nếu Hoa Kỳ thực sự muốn giải thể chế độ cộng sản tại Việt Nam chắc chắn không bao giờ có màn kịch dở như chúng ta đă thấy.

 

Tập đoàn Mafia ở Việt Nam hiện nay là một thực thể cùng hung cực ác, xảo quyệt vô song. Bush đă làm tṛ hề khi đưa những tổ chức hữu danh vô thực ra diễn vở kịch “tham vấn”.

Nói đến chuyện chính phủ Hoa Kỳ phải tham vấn mấy tổ chức hoạt đầu về phương cách đối phó với Việt Cộng qủa là chuyện hài hước, nếu không muốn nói đó là một sự lộng ngôn, xem thường những chiến lược gia của Hoa Kỳ.

 

Tất nhiên việc làm của Bush hoàn toàn không có ǵ sai đối với chính sách của Hoa Kỳ nhưng trước sự thật phũ phàng này thử hỏi tại sao chúng ta cứ phải tự dối ḷng, tiếp tục xin xỏ, khẩn cầu để chỉ được đáp lại bằng những tṛ loè mỵ.

 

Tại sao chúng ta không có đủ dũng khí để trương lên một biểu ngữ nào nhắc Bush đừng nên tiếp tục lừa dối chúng ta?

 

Taị sao chúng ta cứ măi tung hô những điều không thực, cứ ảo tưởng và trông chờ vào một người bạn đồng minh quen tṛ phản bội. Chuyện một số tên hoạt đầu hí hửng mơ được làm tay sai “theo voi ăn bă mía”, mơ có quan thầy chống lưng cho làm đối trọng với Việt Cộng chỉ là giấc mộng hăo huyền của những kẻ chưa giải hết căn tính nô lệ trong tiềm thức.

Tự Do, Dân Chủ và Nhân Quyền không phải là món hàng miễn phí hay có thể mua bằng nước bọt.

 

Trước mặt Bush và cả thế giới Triết đă chẳng nói: Vietnam’s human rights record does not need to be fixed. “Vietnam has its own legal framework,” he said, “and those who violate the law will be handled.”

 

Than ôi!

 

Bao giờ Người Việt Tỵ Nạn Cộng Sản liều thân để đổi lấy TỰ DO mới thực sự đủ DŨNG KHÍ ĐỂ SỐNG TỰ DO?

 

Kim Âu

 

 

 

Transcript: Bush Talks to O'Reilly

 

Published September 28, 2004

 

FoxNews.com

http://www.foxnews.com/story/0,2933,133712,00.html

 

 

 

This is a partial transcript from the September 27, 2004 edition of "The O'Reilly Factor," that has been edited for clarity.

 

Watch Part II and III of the interview on Tuesday, September 28 and Wednesday, September 29 at 8 p.m. and 11 p.m. ET! Catch "The O'Reilly Factor" weeknights at 8 p.m. and 11 p.m. ET and listen to the "Radio Factor"weekdays on Westwood One.

 

BILL O'REILLY, HOST: OK.  First of all, I want to thank you for talking with me, since so few people will.

 

(LAUGHTER) 

 

GEORGE W. BUSH, PRESIDENT OF THE UNITED STATES :  Well, it's a big gamble on my part.

 

O'REILLY:  No, it isn't, not really though.  You, we talked four and a half years ago...

 

BUSH:  I'm teasing.

 

O'REILLY:  Yes, when you...

 

BUSH:  I enjoy how you interview people, and I appreciate you giving me the chance to come on and have, what we say in Texas, "Just a visit."

 

O'REILLY:  Yes.  We're going to have a visit here.  I've got 15 questions for you.  If they're dumb, tell me they're dumb, because the audience will like that.

 

(LAUGHTER)

 

If they're dumb questions say, "Look, O'Reilly, that's just dumb."  

The first one is, according to a poll taken by the Coalition Provisional Authority (search) last spring, only five percent of the Iraqi people see the United States as liberators.  Are you surprised they don't appreciate the American sacrifice more? 

 

BUSH:  I think they're beginning to appreciate the sacrifice, because the country is getting better.  It's tougher than heck right now, because Zarqawi (search) and some of these former Baathists (search) are killing innocent Iraqis and killing our soldiers in order to try to get us to leave.   

I also saw a poll where it said, by far, the vast majority of the Iraqis believe the world is getting better.  And that's positive. In other words, people are beginning to see progress.  Electricity is better, schools are opening, hospitals are running.  I think when it's all said and done, the Iraqis are going to look back and say: "Thank God for America."

 

O'REILLY: How long is it going to take before that happens, do you think?

 

BUSH : You know, as soon as possible. Now, I think the elections are going to have, you know, a very positive effect, and they take place in January.  Look, the people want to vote.

 

 

O'REILLY: But can they vote when people are being blown up...

 

BUSH : Yes.

 

O'REILLY:  ... and these guys are threatening them?

 

BUSH:  That's when you're supposed to vote.  You've got to stand tough with these terrorists.  You cannot allow the terrorists to dictate whether or not a society can be free or not.   

Do you remember what happened in Afghanistan (search) when the Taliban (search) pulled the four women off the bus and killed them because they had voter registration cards? I think there had been about 3 million Afghan citizens who had registered at this point in time.  A lot of people said:  Well, the elections look like they've got to be over in Afghanistan, because the Taliban is, too violent to allow the elections to go forward.  Today 10 million citizens in that country have registered to vote, forty percent of whom are women, which is a powerful statistic.

 

O'REILLY:  The South Vietnamese didn't fight for their freedom, which is why they don't have it today.

 

BUSH:  Yes.

 

O'REILLY:  Do you think the Iraqis are going to fight for their freedom?

 

BUSH:  Absolutely.

 

O'REILLY:  You do.

 

BUSH:  No question in my mind, they will, you bet.  I was with Prime Minister Allawi (search) yesterday.  He is a tough guy.  He is a strong leader.  He believes the future of Iraq is the future of freedom, and he tells me that, you know that these places where they go bomb the recruits, the people trying to sign up to serve in the army or the police, the next day, more recruits come.

 

O'REILLY:  OK.

 

BUSH:  Because people want to defend their country.  I believe that.  You know why I believe that, and this is really important, it's because I believe everybody yearns to be free.  I believe Muslims yearn to be free.  And this is tough.  Look, no question it's tough times.  But if we send mixed signals, if we waver, the times will be tougher.  That's what the terrorists are watching, they're watching us like hawks.

 

O'REILLY:  What happened to Saddam's chemical arsenal?  Do you know?

 

BUSH:  No.  I don't.  We thought we'd have stockpiles.  We do know he had the capability of making weapons.  And that capability could have been passed on to terrorists, and that was a risk, after 9/11, we could not afford to take.

 

O'REILLY:  No, I understand that.  But you, to this day, don't know what happened to his chemical weapons.  He didn't tell us...

 

BUSH:  No.  Not yet.

 

O'REILLY:  He hasn't given us much, has he?

 

BUSH:  No, well he doesn't have anything to, to gain by giving us much.  I mean, he's going to go on trial, and the Iraqis will lay out a case.  And, I mean, why would he tell the truth?

 

O'REILLY:  "The Wall Street Journal" says — and that's a conservative paper — that the Defense Department and the Pentagon wasn't aggressive enough in getting al-Sadr (search) and then crushing Fallujah. (search)

 

BUSH:  Yes.

 

O'REILLY:  Is the "Journal" wrong?

 

BUSH:  I think that the government of Iraq, Allawi, did a good job in Najaf (search) with Sadr.  In other words, they now control the shrines, and they did so in a way that he, Allawi, thought would be best for the political process. In other words, there's a dual track here.  There's a political process going forward and a security operation going forward.  And the two must be parallel.  And Allawi made the decision that the best operation in Najaf would be the way we handled it.  And if they're saying that maybe last fall we should have moved on Sadr, it's a judgment call that history will have to look back on. 

 

O'REILLY:  Fallujah:  Should we have crushed it when we could have? 

 

BUSH:  Well, there again, there was a dual track with a political process going forward.  A lot of people on the ground there thought that if we'd have gone into Fallujah at the time, the interim government would not have been established.  And if the government would not have been established, we wouldn't have been able to transfer sovereignty. 

I happen to think the transfer of sovereignty is a key moment in the history of a free Iraq.  The reason I believe that is that the Iraq people are going to follow Iraqi leadership, not U.S. leadership.  And Prime Minister Allawi's been there for about two and a half months, nearly three months.  He's getting his feet on the ground.  He's establishing a government, they're training police, they're training army, they're beginning to move out in, in places like Samarra (search) and Najaf in order to make the place a more peaceful country. 

 

(COMMERCIAL) 

 

O'REILLY:  The "mission accomplished" statement in May 2003, if you had to do it all over again, would you not have done it? 

 

BUSH:  Well, first of all, the statement said: Thank you for serving in Afghanistan and Iraq.  Thank you for being on one of the largest, longest cruises in our nation's history.  Thank you for serving our country.  And we've still got tough work in Iraq.  

Now, I'm going to go and thank our troops every chance I get. 

 

O'REILLY:  But the press spinned it, you know how they spinned it. 

 

BUSH:  Well, they spin everything. 

 

O'REILLY:  Me, too. 

 

BUSH: Well, maybe you deserve it more than me, but nevertheless... 

 

O'REILLY: You've taken some heat for that. 

 

BUSH: I take heat for a lot of things... 

 

O'REILLY: Would you do it again? 

 

BUSH: You mean have the sign up there? 

 

O'REILLY: No, no, but go in there with the flight jacket, 

 

BUSH: Absolutely. 

 

O'REILLY: You would. 

 

BUSH: Of course. I'm saying to the troops, on this carrier and elsewhere: Thanks for serving America. Absolutely. 

 

O'REILLY: OK. 

 

BUSH:  nd by the way, those sailors and airmen loved seeing the commander in chief.  These kids had been on a very long cruise. They'd been on a cruise in two theaters of war now, Afghanistan and Iraq. I flew out there, and said thanks, thanks on behalf of a grateful nation. You bet I'd do it again. 

 

O'REILLY: This is really a tough one. 

 

BUSH:  OK. 

 

O'REILLY: Iran said yesterday:  Hey, we're going to develop this nuclear stuff, we don't care what you think. You ready to use military force against Iran if they continue to defy the world on nuclear? 

 

BUSH: My hope is that we can solve this diplomatically. 

 

O'REILLY: But if you can't? 

 

BUSH:  Well, let me try to solve it diplomatically, first. All options are on the table, of course, in any situation. But diplomacy is the first option. 

 

O'REILLY: Would you allow Iran to develop a nuclear weapon? 

 

BUSH: We are working our hearts out so that they don't develop a nuclear weapon, and the best way to do so is to continue to keep international pressure on them. 

 

O'REILLY: Is it conceivable that you would allow them to develop a nuclear weapon? 

 

BUSH: No, we've made it clear, our position is that they won't have a nuclear weapon. 

 

O'REILLY: Period. 

 

BUSH: Yes. 

 

O'REILLY: A "Time" magazine investigation says, 3 million illegal aliens crossed the Mexican border, and we talked about this four and a half years... 

 

BUSH:  We have. I know it's a issue that you're concerned about. 

 

O'REILLY: Every year, 3.5 million illegals come over. Why can't the federal government control that? 

 

BUSH:  Well, as you know, as the governor of Texas, I was very aware of this issue.  There is a long border, that makes it hard to control.  We have beefed up places along the border to try to stop the process of... 

 

O'REILLY:  With all due respect, though, it's not working, with 3 million... 

 

BUSH:  It's working a little better. They're doing a pretty good job down in Arizona, which is the main border crossing. But I was trying to get my words here for a minute. I was trying to give you some facts. I think there's a thousand more border patrol agents along the border, we're modernizing border techniques, we're using better surveillance methods to stop crossing at the border. Now, look, people are coming up because they want to work. You know, family values don't stop at the border. 

 

O'REILLY: Absolutely, 

 

BUSH:  If you can make 50 cents in the interior of Mexico, and five bucks in the interior of the United States, you're coming for the five bucks, and they're poor. 

 

O'REILLY:  Ninety percent of them are, but 10 percent are bad guys. 

 

BUSH:  Well, look... 

 

O'REILLY:  A lot of bad guys coming here. 

 

BUSH:  I don't know how you got the 10 percent number, maybe... 

 

O'REILLY:  The border patrol you know, incarceration, violent crime, that... 

 

BUSH:  No question about it. It is a serious issue. I happen to believe the best way to enhance the border is to have temporary worker cards available for people. And I think it's best for the employers who are employing these people.  I think it's best for the employees that are trying to find work. I think the long-term solution for this issue on our border is for Mexico to grow a middle class. That's why I believe in NAFTA (search)... 

 

O'REILLY:  We'll be in the grave. 

 

BUSH:  I don't think so. It's happening. Look, I wish I could have taken you down there and shown you the northern tier of states in Mexico ten years ago compared to today.  I mean, it's happening. 

Free trade helps lift lives, free trade develops commerce, free trade gives people a chance to realize their dreams. And so long as the wage differential is as big as it is, and so long as moms and dads feel the necessity to feed their children, they're going to come and try to make a living. 

 

O'REILLY:  So you're not going to militarize the border to stop... 

 

BUSH:  No, we're going to use the border patrol, beef it up, give it better technologies and better equipment to do its job. 

 

O'REILLY:  OK.  You know a lot of people are not going to like that answer, you know that.

 

 BUSH:  Well it's a truthful answer. 

 

O'REILLY:  OK. 

 

BUSH:  I mean, as opposed as to what, putting a military on the border, 

 

O'REILLY:  Yes, [use the] military to back up the border patrol, to just stop the, rampant...

  

BUSH:  No, I think the best way to do it is to give the border patrol the assets it needs to do its job. 

 

Watch Part II and Part III of our exclusive interview on Tuesday, September 28 and Wednesday, September 29 only on "The O'Reilly Factor" at 8 p.m. and 11 p.m. ET! 

 

Content and Programming Copyright 2004 Fox News Network, L.L.C. ALL RIGHTS RESERVED. Transcription Copyright 2004 eMediaMillWorks, Inc. (f/k/a Federal Document Clearing House, Inc.), which takes sole responsibility for the accuracy of the transcription. ALL RIGHTS RESERVED. No license is granted to the user of this material except for the user's personal or internal use and, in such case, only one copy may be printed, nor shall user use any material for commercial purposes or in any fashion that may infringe upon Fox News Network, L.L.C.'s and eMediaMillWorks, Inc.'s copyrights or other proprietary rights or interests in the material. This is not a legal transcript for purposes of litigation.

 

 

Read more: http://www.foxnews.com/story/0,2933,133712,00.html#ixzz1vHUbSwW3

 

View Full Version : bush and o'reilly piss of vietnamese americans

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

VV o n g B a 10-18-2004, 02:06 PM

 

umm... whoops. bush might have pissed off one of the segments of asian american society that strongly supported him.

 

-----------------------------

Bush and Vietnam

 

 

Oct 15, 2004

 

Editor’s Note: A number of letters were sent regarding President Bush’s remarks on The O’Reilly Factor. The letters were long and passionate, and we are reprinting some edited versions below. They refer to the following exchange in the middle of a discussion on Afghanistan and Iraq:

 

BILL O’REILLY: The South Vietnamese didn’t fight for their freedom, which is why they don’t have it today.

 

President BUSH: Yes.

 

O’REILLY: Do you think the Iraqis are going to fight for their freedom?

 

BUSH: Absolutely.

 

O’REILLY: You do.

 

BUSH: No question in my mind, they will, you bet …

 

(http://www.foxnews.com/story/0,2933,133712,00.html)

 

DEAR EDITOR: President Bush must know that most anti-communist Vietnamese believe that the United States was right in supporting the Republic of Vietnam with aid and soldiers. However, Americans and the Republic of Vietnam lost the war because Washington lacked resolve while the South Vietnamese leaders believed that Washington would never accept the dishonor of total defeat.

 

The U.S. armed forces relied too much on their great firepower and modern weaponry and equipment. Tactics of conventional battle were mainly applied against the enemy’s unconventional psychological warfare.

 

The South Vietnamese soldiers had a strong will to fight and were well-equipped with modern weapons, but they were defeated largely by Washington’s lack of resolve: 223,748 South Vietnamese soldiers died and 1,169,763 were wounded, along with 58,000 American GI casualties.

 

Mr. President, where were you during the Vietnam War? Why did you not serve?

 

I respect our president. However, I think that he owes the Vietnamese American community and former South Vietnamese soldiers a big apology.

 

 

 

Nam Nguyen 

president of United Asian 

Santa Clara, Calif.

 

DEAR EDITOR: In a Sept. 27 interview on The O’Reilly Factor, President Bush affirms that everybody yearns to be free: The Muslims yearn to be free and the Iraqis are going to fight for their freedom — but the South Vietnamese did not fight for theirs.

 

What a shocking statement, especially when it comes from the president of the United States.

 

Bush clearly showed a disregard for the sacrifices of the Vietnamese people, his disrespect toward Vietnamese Americans, and a complete lack of knowledge about history, war and foreign policy. Bush also disclaims the noble American cause of assisting the South Vietnamese in their fight for freedom during the Vietnam War.

 

We must have quick, unified and decisive actions to restore the honor and respect for our Southeast Asian and Vietnamese American communities. If we do not act, similar incidents will happen again. For example, Secretary of Defense Donald Rumsfeld recently made similar remarks disrespecting South Vietnam.

 

We will not let anybody misjudge and dishonor us.

 

full article http://news.asianweek.com/news/view_article.html?article_id=d9d333ee0f5528a475248 c81e840f27b&this_category_id=172)

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

fossilfuel10-18-2004, 05:01 PM

I wonder how Viet Dinh feels about this? haha. Maybe next time he will let someone else write the patriot act. I'm actually hoping for more of these remarks, maybe the old vietnamese here will finally wake up.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

kimpossible10-18-2004, 05:18 PM

bush and o'reilly piss of vietnamese americans

 

I know exactly what VVongba meant and that it's nothing more than a typo and I make many more typos than VVonba does but regardless, the thought of bush and o'reilly being the piss of vietnamese americans is a hoot.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

TB400010-18-2004, 05:49 PM

I know exactly what VVongba meant and that it's nothing more than a typo and I make many more typos than VVonba does but regardless, the thought of bush and o'reilly being the piss of vietnamese americans is a hoot.

LOL, your evil knows no bounds, does it not? On topic, Bushie putting his foot in his mouth? The hell, you say.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Arex10-18-2004, 06:24 PM

Way to phrase a question for your esteemed president, O'Reilly. Dumbass. Bush is a dumbass for not realizing what he was saying. Bush should've clarified: "Actually, the South Vietnamese most certainly did fight for their freedom--I didn't fight for it."

 

RX

 

 

 

 

  

 

 

  http://www.chinhnghia.com/

http://chinhnghiaviet.informe.com/forum/

http://nguoidalat.informe.com/forum/

http://chinhnghiamedia.informe.com/forum/

www.nguyenkinhdoanh.com

www.nguyenkinhdoanh.net

www.lesyminhtung.net

www.diendantheky.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your name:


Your email:


Your comments:


 

 

Trang ChủKim ÂuBáo ChíDịch ThuậtTự ĐiểnThư QuánLưu TrữESPN3Sport TVMusicLotteryDanceSRSB RadioVideos/TVLearningLịch SửTác PhẩmChính NghĩaVấn ĐềĐà LạtDiễn ĐànChân LưBBCVOARFARFISBSTác GỉaVideoForum

 

 

US Senator John McCain , Kim Âu Hà văn Sơn

NT Kiên , UCV Bob Barr, Kim Âu Hà văn Sơn

 

 

 

 

 

 

NT Kiên , Kim Âu Hà văn Sơn, Ross Perot  Cố Vấn An Ninh Đặc Biệt của TT Reagan và NT Sám

 


Sai Gon Echo

Viễn Đông Daily

Người Việt

Việt Báo

Việt List

Xây Dựng

Việt Thức

Việt Tribune

Bia Miệng

Saigon Times USA

Người Việt Seatle

Cali Today

Dân Việt

Việt Luận

Nam ÚcTuần Báo

Tin Mới

Tiền Phong

Xă Luận

Dân Trí

Tuổi Trẻ

Express

Lao Động

Thanh Niên

Tiền Phong

Tấm Gương

Sài G̣n

ThếGiới

Bắc Bộ Phủ

Nguyễn Tấn Dũng